fb ​Like os på Facebook

3  Email: ​jan@bechmann-truck.dk

8  Telefon: 70 25 00 33

​Gaffeltrucks til salg - stort udvalg

Bechmann Trucks har stærke brugte trucks til salg, som vi forhandler til kunder i hele Danmark fra vores base nær Ribe, Esbjerg og Vejen. Vi har et stort antal af mange forskellige maskiner på lager, og har vi ikke lige den gaffeltruck til salg, du har behov for, skaffer vi den via vores samarbejdspartnere.

Vi har gode forbindelser til mange leverandører i Europa, og vi kan håndtere langt de fleste bestillingsopgaver. Vi har gaffeltrucks til salg, men vi har bestemt også meget mere at tilbyde.

Lang erfaring med brugte trucks til salg

Vi har stor erfaring indenfor området, og det er ikke første gang, vi sætter en gaffeltruck til salg. Vi kan rådgive og vejlede om de forskellige typer trucks og deres varierende anvendelsesområder. 

Måske har du et konkret projekt, hvor du er i tvivl om hvilken gaffeltruck, der bedst kan klare opgaven?

Henvend dig gerne til os med spørgsmål, så rådgiver vi om den bedste løsning med en gaffeltruck.

Vi har også en brugt gaffeltruck til jer

Savner du en årsag til at købe en gaffeltruck brugt hos Bechmann Truck? Vores udgangspunkt er at forsyne dig og din virksomhed med en gaffeltruck, der lever 100 procent op til jeres ønsker og behov, men vi tilstræber samtidig at yde en høj service for vores kunder. Vi mener, at mange kunder med fordel kan købe en brugt truck i stedet for at investere i en ny. Dette gælder både for store og små virksomheder. Der findes et stort udvalg på markedet, hvis du er på udkig efter brugte truck til salg. Vi tilbyder altid kun det bedste for vores kunder. 

Bechmann Trucks sætter kun en galffeltruck til salg, som vi kan stå inde for. Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud, på telefon 70 25 00 33/28 78 13 85 eller via e-mail: jan@bechmann-truck.dk.

"Enestående service uanset hvornår man ringer. Ham kan du stole på"

★ ★ ★ ★ ★

-Morten Just Hansen

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 3 anmeldelser fra Facebook

​Bechmann Trucks A/S

CVR: 30915887

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.